Как да спечелите сърцето на жената според нейната зодия (част 1)

Как да спечелите сърцето на жената според нейната зодия (част 1)

0 2235

Понякога мъжете допускат много грешки, когато се опитват да впечатлят жената, която харесват. Разбира се, всеки човек притежава своята индивидуалност, но има някои неща, които са характерни за различните зодии. Тук ще обобщим най-важните черти от характера на дамите според тяхната зодия, за да пожънете по-голям успех в покоряването на техните сърца.

Жената Овен

Ако трябваше да опишем жената овен с 3 думи, то те биха били: сприхава, активна и уникална. Ако си падате по импулсивни, енергични и амбициозни жени, то жената овен е перфектна за вас. Те са неповторими оптимисти и родени лидери. Винаги гледат напред и са готови да се борят със зъби и нокти за това, което искат. Жената овен е във вечно търсене на истинската любов, романтиката, малките жестове и т.н. Трябва да знаете, че въпреки че изглежда силна, тя е много уязвима и има постоянна нужда да се чувства обичана, а също така и ревнувана (в умерени граници, разбира се). Трябва да умеете да поддържате вниманието й. Жената овен предпочита да има до себе си мъж, също толкова силен, колкото е тя самата. Обича приключенията, затова бъдете готови да се впуснете във вълнуващи изживявания.

Жената Телец

Три думи, които ни идват на ум за жената телец са: практична, постоянна и чувствена. Те са нежни, разумни и грижовни същества, но тези на вид толкова добри дами, могат да прераснат в огнен пожар. Нямат навика да се опитват да се показват и доказват пред хората, но в точните моменти, те винаги успяват да изпъкнат. Искат да живеят в хармония с околните. Умни са, учат се бързо и почти никога не повтарят една и съща грешка. Държат на сигурността и комфорта и не са особени почитателки на промените. За да спечелите сърцето на жената телец, трябва да се въоръжите с огромно търпение. Те няма да се обвържат с никого, преди да са сигурни, че той е човекът. Под тяхната спокойна на вид външност, се крие опасен темперамент. Ревниви са, само ако им дадете основателна причина. Когато са във връзка, много често пренебрегват себе си и поставят нуждите на партньора пред своите. Ако търсите постоянство и спокойствие, тя е вашият човек. И все пак, винаги си имайте едно наум с жена телец! Не забравяйте, че някъде дълбоко в нея се крие един вулкан, който може да изригне, ако бъде предизвикан. Както може да бъде женствена и мила, така може да се превърне и в решителна и непоколебима.

Жената Близнаци

Първите три думи, които ни идват наум за жената близнаци са: сприхава, вълнуваща и общителна. Освен това, тя е много романтична, но не се заблуждавайте! Колкото бързо се е влюбила, толкова бързо може и да изстине. Има доста високи стандарти, затова трябва да подходите по малко по-различен начин към нея. Както казахме, жената близнаци е общителна, затова има нужда от качествен разговор, умствена стимулация и доза забавление. Трудно ще я накарате да се влюби във вас, или поне напълно. Въпреки че са големи мечтателки, те не вярват във вечната и единствена любов. Ако успеете да я впечатлите и да я накарате да се влюби, тя ще ви се отдаде напълно, и ще ви разкрие нейни страни, за които дори не сте и подозирали. Трябва да съумеете да се справите с нейната двойствена природа. Жената близнаци има нужда от мъж, който да умее да внася разнообразие в живота й. Държи на независимостта и няма да позволи на никого да й я отнеме, но няма нищо против и мъжът до нея да я глези от време на време. Ако се стигне до спор, жената близнаци винаги съумява да погледне проблема и от двете гледни точки, но не се заблуждавайте, че да спорите с нея е лесна работа. Тези жени могат да ви убедят, че бялото е черно! Доста са непредсказуеми, затова и ще забележите колко често могат да си сменят настроенията. Въпреки всичко обаче, ако решат да се обвържат с даден човек, те могат да бъдат лоялни партньори.

Жената Рак

Ако трябваше да опишем жената рак с три думи, то те биха били: романтична, грижовна и домошарка. Мотото, което описва най-добре представителките на тази зодия, със сигурност е: „ Домът е мястото, където е сърцето”. Жената рак се чувства най-сигурна у дома, затова предпочита до себе си да има мъж, който да обича просто да лежи с нея на дивана, да гледат филми и да се гушкат. Романтиката, цветята и подаръците са нещата, които правят представителките на тази зодия най-щастливи. Не обичат да прибързват, но един път влюбят ли се, са верни и предани на човека до себе си. Много са емоционални, затова и често можете да ги видите да плачат, било то от радост или от тъга. Но са и много борбени, затова, ако имате нужда от помощ, те ще застанат твърдо зад вас и ще ви подкрепят. Имат страхотно чувство за хумор, което може да накара всеки човек да се чувства добре в компанията им. Също така, могат да бъдат както нежни и спокойни, така и бурни и непредсказуеми. Веднъж успеете ли да спечелите сърцето й, от нея можете да очаквате много изненади и вълнуващи приключения.

Жената Лъв

Определено, трите думи, които най-добре описват представителките на тази зодия са: доминиращи, смели и лоялни. Обожават вниманието да е насочено към тях и знаят как да постигнат това. Имат озаряващи усмивки, уверени походки и заразяващ смях. Всичко или нищо – това е мотото им в любовта. Изключително страстни, духовити и непредсказуеми. Ако някога сте искали любов като по филмите и книгите, с представителка на зодия лъв, можете да сбъднете тази своя мечта. Когато обичат, се раздават докрай и очакват същото насреща.  Но не се залъгвайте, че да привлечете вниманието на лъвица към себе си е лесно. Ще трябва да се потрудите много, за да я накарате да се влюби. Имат нужда да бъдат обсипвани с внимание, подаръци, комплименти и изненади. Ако успеете да спечелите сърцето й, тя ще ви бъде вярна, но ще очаква същото и от вас. Известни са с чувството си за притежание, затова пазят със зъби и нокти половинките си. Определено няма да скучаете с жена, представителка на зодия лъв. Не са почитателки на рутината, затова винаги измислят разнообразни занимания.

Жената Дева

Интелигентна, опитна, предана – това са трите думи, с които описваме жената дева. Много лесно усещат хората, защото имат силно развита интуиция, затова ще ви е много трудно да ги заблудите. Тя е човек, който е здраво стъпил на земята и винаги залага на реалността. Не е от хората, които обичат да фантазират и мечтаят. Жената дева залага по-скоро на емоциите и истинските изживявания. Една от най-негативните им черти е, че винаги са в търсене на съвършенството. Винаги гледат да изпипат нещата до края, за да бъде всичко перфектно, което понякога е голяма спънка в любовните им отношения. Вярват в истинската любов и в равенството във връзката. Те са много страстни, решителни и всеотдайни. За да я накарате да се влюби във вас, трябва да подхраните нейната увереност, да я накарате да почувства сигурност и да й покажете, че можете да я обичате и в най-лошата й светлина. Изключително аналитични са, затова не биха започнали връзка преди да са напълно убедени, че това е човекът за тях. Понякога прикриват емоциите си, което ги прави да изглеждат надменни в очите на околните, а когато са уязвими, прикриват чувствата си със закачки.

Към част 2

НЯМА КОМЕНТАРИ

Коментирай