Правила за ползване

Правила за ползване

Общи условия за ползване

Сайтът http://stilni.net/ е собственост на “Делга” ЕООД. Това означава, че всички файлове и база данни с публикации на сайта http://stilni.net/ са собственост на “Делга” ЕООД. Това включва авторски материали, снимки, мнения, коментари, графики, статистики, домейни, електронни пощи и други програмни и интелектуални продукти, свързани и публикувани на stilni.net. При ползване на чужди авторски изображения и материали, изрично посочваме автора и източника на материала.

Авторските материали по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права са притежание на собствениците на stilni.net .Те могат да бъдат ползвани или цитирани само след писменото съгласие на “Делга” ЕООД, но при задължително посочване на източника и поставяне на директен реален линк с интернет адреса (URL) на страницата, който се цитира или URL на сайта под материала – stilni.net.

Нерегламентираното им използване е нарушение на Закона за авторското право и носите наказателна отговорност! Нашите юристи ще използват всички законови средства, за да бъдат защитени правата на нашите автори.

Потребителски права
Отговорност и интерпретация
Ограничение на отговорността
Коментари в сайта
Публикации в сайта