Продълженията на кои хитови филми ще гледаме скоро?

Продълженията на кои хитови филми ще гледаме скоро?

0 2573
Филми
Нови хитови филми

Любителите на филмовото изкуство по целия свят чакат с нетърпение следващите епизоди на няколко поредици в киното, оставили своя отпечатък върху няколко поколения.

Ще започнем от очаквания от години седми епизод на сагата „Междузвездни войни“. Официалните трейлъри на „Силата се пробужда“ засилват любопитството ни още повече. Филмът ще е на екрана от 18 декември. Всички с нетърпение очакват новата среща с Марк Хамил, Харисън Форд, Кари Фишър, Питър Мейхю, Кени Бейкър и Антъни Даниълс.

Анимацията „Ледена епоха“, която събира пред екраните цялото семейство, ще ни изненада с нов епизод. Озвучаването на „Последната глава“ е в разгара си, а премиерата в България ще е на 15 юли 2016г.

Още една любима на зрителите забавна поредица, „Ченгето от Бевърли Хилс“, с участието на Еди Мърфи, очаква своето продължение. Според екипа, който работи над поредния епизод, премиерата трябва да се състои в началото на 2016г. За жалост преди дни изтече информацията, че за момента премиерата се отлага, защото работата по филма е прекратена за неопределено време. Да се надяваме пречките, които са се появили, да бъдат отстранени своевременно и през 2016 да можем да се забавляваме отново с героите, които смело се справят с всяка сложна ситуация.

Още една сага очаква своето продължение- „Индиана Джоунс“. За жалост в новия епизод няма да участва любимецът на всички Харисън Форд. Единственото, което със сигурност се знае, че снимките са започнали.

В средата на 2016г ще сме свидетели на още една премиера. На 22 юли 2016 ще се състои представянето на „Ловци на духове“3. Бюджетът на филма е впечатляващ, което само по себе си говори за невероятни специални ефекти, на които ще станем свидетели. Очакват се снимките на филма да стартират през лятото на тази година.

Филмът „Джон Уик“ с участието на Киану Рийвс, който стана неочаквано известен, също ще има продължение. До една година се очаква снимките да започнат. Киану Рийвс отново ще влезе в главната роля. Единственото, което е съвсем сигурно, е че филмът ще бъде страхотен екшън. Няма определена точна дата за премиера на филма, но ще е не по-рано от 2017г.

Снимачният екип на семейната комедия „Падингтън“, която спечели българската публика в началото на тази година, сподели, че подготвя втори епизод. Все още не се знае нищо определено относно сюжета и актьорите, които ще участват.

Автор – Десислава Михалева

НЯМА КОМЕНТАРИ

Коментирай