Дали дължината, размерът на елементите, дори цветът подхождат на самите нас, зависи не само от собствения ни вкус и предпочитания. Определя се предимно от общоприетите норми за естетика, но също и от сезонните модни тенденции. Подходящо избраното бижу може да придаде чар, обаяние, допълнително женственост. Както неподходящото бижу, било то колие, обици, гривна или дори най-малкият пръстен, поставен уж незабележим на ръката, може да развали цялата естетика.

Понякога, в забързан момент, когато часовникът сякаш прибързано отброява минутите, препускайки между стаите и наличните бижута, си мечтаем за нещо универсално. Толкова универсално, че да стои еднакво добре на всяка дреха и да бъде подходящо за всяка среща. Истината е, че такива бижута реално съществуват. Изчистена верижка от стомана, семпли обици, декорирани с малки камъчета Сваровски, перла в неутрален цвят винаги придават женственост без да се натрапват. Когато обиците са в цвят, близък до този на косата, са добро допълнение към по-елегантен вечерен тоалет, стилен костюм за бизнес среща или ежедневна рокля за кафе с приятелка. Съвършено добра работа върши ръчният часовник. За да бъде той различен, уникален и само наш, правилният избор е да бъде “украсен” с кристалчета Сваровски. Изборът на часовници със Сваровски елементи е наистина богат. С малки кристалчета в цвят, съответстващ на верижката и метала, дизайнерите придават неповторим завършен вид, както на дамските модели, така и на мъжките. С камъчета се облепят циферблатът, стрелките или каишката. За по-екстравагантните предпочитания часовникът Сваровски може да бъде с разноцветни кристали или целият облепен.

Наистина красиви, елегантни часовници Сваровски могат да бъдат открити в МОЛ-овете в София или в онлайн специализираните сайтове за продажба на бижута и часовници със Сваровски елементи.

Поради огромният интерес към качествените бижута Сваровски компанията създаде и пусна на пазара собствена серия часовници преди няколко години. Блясък и нежност присъстват във всяко решение на Сваровски. Така е и при часовниците.

Изборът на часовник и всяко друго бижу Сваровски може да бъде направен лесно. Или поне артикулите са достъпни. Но предвид голямото разнообразие на цветове и форми, както и достъпните цени за истинско качество, то изборът обикновено не се прави бързо, освен ако не се получи любов от пръв поглед.

Кристалите Сваровски придават уникален звезден блясък на избрания часовник, по-дискретен или крещящ според личният ни избор. Винаги, обаче, часовникът с кристали Сваровски придава елегантност и завършек на всеки тоалет. Все повече часовникът навлиза като моден аксесоар, чиято основна задача не е да отмерва времето.

НЯМА КОМЕНТАРИ

Коментирай