Dremel – доказан бранд за мултифункционални инструменти

Dremel – доказан бранд за мултифункционални инструменти

dremel-toninski
Dremel - мултифункционални инструменти от магазин Тонински.

Инструментите на марката Dremel са добре познати в световен мащаб. В портфолиото си брандът обединява широк набор от висококачествени и практични мултифункционални инструменти. Те намират широко приложение както в професионалната сфера, така и сред оборудването на всеки домашен майстор или хоби любител.

Как мултифункционален инструмент Дремел успява да превзема света?

Зад световноизвестния бранд, чиито мултифункционални инструменти стават предпочитани от мнозина днес, стои името на австриеца Алберт Дж. Дремел. Той пристига в Америка през 1906 г, пълен с иновативни идеи и демонстриращ завидни знания в областта на механиката. Австрийският емигрант основава своя компания, предлагаща уникален продукт на пазара. През 1932 г. в Расийн, щата Уисконсин, се появява Dremel Manufacturing Co.

Дремел е компанията, която за първи път пуска на пазара ръчен високоскоростен ротационен инструмент. Той бързо печели интереса на майстори-занаятчии и хоби любители, разширявайки влиянието си по целия свят. Към днешна дата мултифункционалният инструмент се предлага в над 60 страни по света, като покрива целия европейски пазар.

Инструментите на марката, както и консумативи за поддръжката им, са широко предлагани в търговската мрежа. Ще ги откриете както сред магазини за домашни потреби и магазини за инструменти и хоби артикули, така и в редица онлайн магазини за инструменти.

Какви са предимствата на инструментите Dremel?

Уредът се използват за изпълнението на редица разнообразни дейности. С употребата на различните приставки можете да режете, шлайфате, оформяте и извършвате финишна обработка.

Основен приоритет в производството на мултифункционалния инструмент е осигуряването на най-високи нива на качество – този верен помощник се отличава с дългия си експлоатационен живот. Гъвкавостта на уреда е най-голямото му предимство. Няма нужда да купувате няколко различни инструмента за извършването на няколко типа дейности, тъй като можете да го направите с един – мултифункционално устройство Dremel.

Различните модели се характеризират с различен капацитет и брой приставки, включени в комплекта. Всяка от тях се сменя лесно, за да преминете бързо от един към друг тип операция, без да губите излишно време. В зависимост от това за какъв тип дейност ще ви е необходим инструментът, е важно да се съобразите и с работната му мощност.

Този мултифункционален инструмент е изключително тих, дори и при максимално натоварване. Това е изключително важен показател, тъй като когато става въпрос за продължителна работа с него, шумът би имал неблагоприятен ефект.

От друга страна, нивото на вибрациите също е минимизирано. По този начин не се проявява лесна уморяемост в ръката и можете да продължите работа с уреда толкова, колкото е необходимо. Можете да бъдете сигурни, че финалният резултат от работата ви ще е наистина с високо качество, при това ще бъде приключен в срок.

В заключение си струва да споменем още няколко ключови предимства на уреда. Неговата лекота и компактни размери дават възможност за лесно транспортиране на комплекта от точка А до точка Б. Удобните и лесно преносими куфарчета, в които се предлага уредът, го правят идеалния инструмент за изпълнение на ежедневните ви хоби и/или професионални дейности. С достъпната цена на инструмента правите еднократна инвестиция, за която сами ще се уверите, че ще ви се отплати многократно в бъдеще.

НЯМА КОМЕНТАРИ

Коментирай