На кои цветове да заложим този сезон

На кои цветове да заложим този сезон

Дрехите в гардероба ни и техните цветове определят не само начина, по който изглеждаме всеки ден, но много често и как се чувстваме. Може би сте го забелязали или пък изобщо не вярвате в подобни неща, но една ярка и свежа дреха е в състояние да превърне мрачния и дъждовен ден в много по-приятен и позитивен такъв. Затова е добра идея винаги да имаме поне по един цветен елемент в облеклото си, за да можем да намерим нещо хубаво дори в лошия ден. А що се отнася до пролетно-летния сезон, тогава можем да си позволим да се облечем в свежи цветове от глава до пети без никакви притеснения.

Ако сте от хората, които следят модните тенденции, със сигурност ще искате да научите кои са актуалните цветове за дрехи в този сезон. А може би вече сте ги забелязали по витрините на магазините и в модните списания.

Един от най-често срещаните цветове в момента когато говорим за мода е жълтият. Това е един наистина прекрасен летен цвят, който асоциираме със слънчевата светлина, и който осезаемо или не, ни носи весело настроение. Дори и по принцип да не сте от феновете на жълтото, летният сезон е подходящото време да станете и да се осмелите да се облечете в него. Ще видите колко свежест, енергия и положителни усещания ще ви донесе този слънчев цвят. Той е доста удачен избор както за дрехи, така и за аксесоари.

Друг летен цвят, който виждаме много често по витрините, е тюркоазеният. В най-приятните си нюанси, които са смесица между светло морско синьо и зелено, той е изключително подходящ за рокли, топове, панталони, гащеризони и общо взето всичко, което носим през горещия сезон. Освен че тюркоазът сякаш ни пренася в някое красиво, екзотично кътче на морето, той е и истински стилен и свеж цвят, с който ще се чувстваме красиви през знойното лято.

Още един цвят, който модните тенденции наложиха като хитов този сезон, е прасковеното. Всъщност е трудно да се определи точното наименование на актуалния цвят, тъй като той е нещо между много бледо розово и прасковено. Но е факт, че облечена в такава дреха, жената изглежда истински нежна, женствена, деликатна и дори невинна. Но цветът е подходящ не само за малки момичета, а и за зрели жени, тъй като придава някаква уникална елегантност. В комбинация с черно например, този свеж цвят е истински стилен и може да се използва и за официални поводи.

НЯМА КОМЕНТАРИ

Коментирай