Впуснете се в пролетна фиеста с актуален грим

Впуснете се в пролетна фиеста с актуален грим

Ако искате да отпразнувате настъпването на пролетта и да дадете шанс на тялото си да се почувства по нов начин, следвайте нашите модни съвети за перфектен грим и изящна визия.

makoup

С обновяване на пролетния външен вид, вие ясно заявявате на света, че кипите от нови идеи и енергия да ги осъществите още сега. Подобно на природата, която се пробужда от зимния сън, вие разцъфтявате и изглеждате по-зашеметяващо от всякога.

Тенденциите в пролетния грим тази година са с кодово име „нежност”. Заложете на палитри, които съчетават бежово, розово и лилаво. Това са нюанси, които подхождат на всякакъв тен и придават младежка свежест на лицето. Коралово, лавандула и наситено лилаво под формата на сенки и молив ще ви накара да се почувствате в непринудено пролетно настроение и да се радвате на светлината и топлината на слънцето.

За да откроите нежните нюанси на очите е необходима добра основа. Изберете дълготраен фон дьо тен, с който няма да се притеснявате за перфектния вид на вашата кожа. С добър фон дьо тен, нанесен по правилен начин, вие постигате равномерен кадифен тен през целия ден и можете да се развихрите без излишни притеснения.

smoky-eye-makeup02-1024x688

За да сте свежа и впечатляваща, не забравяйте да придадете цвят на скулите. Използвайте по-тъмен руж за хлътналата част на бузите и по-светъл нюанс за изпъкналата част на скулите. Вече сте достойна за модния подиум!

Не бива да забравяте и спиралата за мигли. Тя е верен помощник за подчертаване на магнетичния поглед, независимо дали искате да постигнете по-драматичен вид или целта ви е ежедневен грим. Ако не сте дарени с особено дълги и извити мигли, в никакъв случай не бива да се притеснявате. С подходяща спирала можете да постигнете съвършени пърхащи мигли от корена до върха.

За да се усмихвате още по-ослепително, използвайте червило в модерен свеж цвят. Харесваме кораловите червила, които придават съблазнителност и чар на момичешката усмивка. Освен това кораловото подхожда на всеки тен и придава особена сочност на устните, което е достатъчна причина да се влюбите в този цвят.

maxresdefault

За да завършите макиажа, направете си закачлив маникюр. Добре е да се знае, че модата на прекалено дългите и накичени с камъни и перли нокти отмина и днес е модерен късия маникюр в пастелни тонове. Пастелните цветове са свежи и младежки. Друго подходящо решение е жълт лак. Жълтото и червеното са цветовете на пролетта и лятото през тази година, така че не пропускайте да се сдобиете с аксесоари и дрехи с тези цветове.

 

НЯМА КОМЕНТАРИ

Коментирай